Complain
salam warga mudah... 4 lot tanah untuk dijual. Sesuai dijadikan bangunan kedai, rumah & lain2. (DETAIL) > Siap tambun tanah merah sama level dengan jalanraya. > Keluasan per Lot ---> 765 meter persegi = 8234 kaki persegi. (KEMUDAHAN) > Berhadapan SK Nyiur Tujuh. > 5Minit ke SMK Seri Nering & Masjid Kg Nyiur Tujuh. > 10Minit ke Bandar Jertih. > 20Minit ke Kg Raja Harga serendah RM138k Per Lot...Nego sampai Jadi.. Berminat untuk tengok tanah boleh call 0137087434 matt (Direct Owner)
Terengganu - Besut
0.1 sqft
135,888 RM
11/23/2018
0.1 sqft11/23/2018
Moremudah.my
Terengganu - Besut
salam warga mudah... 4 lot tanah untuk dijual. Sesuai dijadikan bangunan kedai, rumah & lain2. (DETAIL) > Siap tambun tanah merah sama level dengan jalanraya. > Keluasan per Lot ---> 765 meter persegi = 8234 kaki persegi. (KEMUDAHAN) > Berhadapan SK Nyiur Tujuh. > 5Minit ke SMK Seri Nering & Masjid Kg Nyiur Tujuh. > 10Minit ke Bandar Jertih. > 20Minit ke Kg Raja Harga serendah RM138k Per Lot...Nego sampai Jadi.. Berminat untuk tengok tanah boleh call 0137087434 matt (Direct Owner)
Complain
Tanah lot taman D kenjien jertih utk dijual segera! -Ad 4lot lgi yg belum dijual -lokasi sgt cantik dlm taman perumahan -Harga buka 80k -Keluasan tanah 489 meter persegi, 120 depa (5242 KP) -Tanah bebas banjir -sudah Siap tambung Tanah -Lengkap keperluan asas seperti elektrik & air -Bersebelahan perumahan sedia ada -Sesuai utk bina kediaman n pecah lot semidi -Berhampiran bandar jertih Info tanah 1km ke bandar jertih 500 meter ke masjid kayu jertih 500 meter ke stesen minyak petronas Call n wsap Amir 0134925043/0136667224
Terengganu - Besut
489 sqft
80,000 RM
11/1/2018
489 sqft11/1/2018
Moremudah.my
Terengganu - Besut
Tanah lot taman D kenjien jertih utk dijual segera! -Ad 4lot lgi yg belum dijual -lokasi sgt cantik dlm taman perumahan -Harga buka 80k -Keluasan tanah 489 meter persegi, 120 depa (5242 KP) -Tanah bebas banjir -sudah Siap tambung Tanah -Lengkap keperluan asas seperti elektrik & air -Bersebelahan perumahan sedia ada -Sesuai utk bina kediaman n pecah lot semidi -Berhampiran bandar jertih Info tanah 1km ke bandar jertih 500 meter ke masjid kayu jertih 500 meter ke stesen minyak petronas Call n wsap Amir 0134925043/0136667224
Complain
tanah log cantik sesuai buat rumah banglo..berada di atas bukit kenok..jertih harga 60 k.. jika berminat call 0199891615
Terengganu - Besut
602 sqft
60,000 RM
10/18/2018
602 sqft10/18/2018
Moremudah.my
Terengganu - Besut
tanah log cantik sesuai buat rumah banglo..berada di atas bukit kenok..jertih harga 60 k.. jika berminat call 0199891615
Subscribe to email updates on your search:
Jertih, Commercial sale
Complain
lot tanah status bangunan untuk dijual keluasan 523 & 700 m² - RM 55K, 75K (blh runding lagi) - geran status hakmilik kekal - geran siap pecah lot, sudah boleh tukar nama - Keluasan tanah yang sangat luas untuk rumah kediaman - Tempat sangat strategik - Tanah sudah siap dibersihkan - Terdapat banyak kemudahan asas : # 800 meter dari jalan utama KB - KT # berdekatan Masjid Jabi, SK Jabi, SMK Jabi, Balai Polis Jabi, Pasar Jabi, Stesen Minyak serta klinik - 10 minit dari bandar Jertih - Tanah rata serta bebas banjir - Berdekatan kawasan kediaman Berminat boleh hubungi : 019 959 5126 (shamsiah) call shj 019 9129 845 (whatsapp)
Terengganu - Besut
523 sqft
55,000 RM
10/30/2018
523 sqft10/30/2018
Moremudah.my
Terengganu - Besut
lot tanah status bangunan untuk dijual keluasan 523 & 700 m² - RM 55K, 75K (blh runding lagi) - geran status hakmilik kekal - geran siap pecah lot, sudah boleh tukar nama - Keluasan tanah yang sangat luas untuk rumah kediaman - Tempat sangat strategik - Tanah sudah siap dibersihkan - Terdapat banyak kemudahan asas : # 800 meter dari jalan utama KB - KT # berdekatan Masjid Jabi, SK Jabi, SMK Jabi, Balai Polis Jabi, Pasar Jabi, Stesen Minyak serta klinik - 10 minit dari bandar Jertih - Tanah rata serta bebas banjir - Berdekatan kawasan kediaman Berminat boleh hubungi : 019 959 5126 (shamsiah) call shj 019 9129 845 (whatsapp)
Complain
kiri kanan dh ada penghuni.. rm38000k (bulih runding) brhampiran jln utama kg buluh ke jertih.. wasap 0148311414..
Terengganu - Setiu
532 sqft
38,000 RM
11/4/2018
532 sqft11/4/2018
Moremudah.my
Terengganu - Setiu
kiri kanan dh ada penghuni.. rm38000k (bulih runding) brhampiran jln utama kg buluh ke jertih.. wasap 0148311414..
Complain
Tanah untuk dijual Berdekatan balai bomba jertih, 4 minit ke Stesen Jertih Keluasan tanah 1.10acre Freehold Harga jualan rm165k (NEGO ) Syaufi Borhannudin Ipc realty putrajaya 012-3403614
Terengganu - Besut
1.1 sqft
165,000 RM
11/8/2018
1.1 sqft11/8/2018
Moremudah.my
Terengganu - Besut
Tanah untuk dijual Berdekatan balai bomba jertih, 4 minit ke Stesen Jertih Keluasan tanah 1.10acre Freehold Harga jualan rm165k (NEGO ) Syaufi Borhannudin Ipc realty putrajaya 012-3403614
Complain
Assalamualaikum warga mudah..Tanah untuk di jual di kg Gaal..Lot kedua je dgn Jalan besar utama.. Keluasan tanah 2 ekar lebih..cadangn pecah lot 15 lot sketch..area tu semuo dah pechah lot..range harga antara 60k ke 8k..satu lot banglo..tanah tinggi..kdudukanya adalah antara highway wakaf lichong p.puteh ke machang..tak jauh dgn Chabang 3 ,highway wakaf lichong,Gaal dan ke jertih..Harga RM 260k direct owner..Berminat boleh runding smpai jadi..Boleh ws@call 0199585844..In sha Allah..Semoga Allah mempermudahkn urusan dan rezeki kita..Amin
Kelantan - Pasir Puteh
2 sqft
260,000 RM
11/9/2018
2 sqft11/9/2018
Moremudah.my
Kelantan - Pasir Puteh
Assalamualaikum warga mudah..Tanah untuk di jual di kg Gaal..Lot kedua je dgn Jalan besar utama.. Keluasan tanah 2 ekar lebih..cadangn pecah lot 15 lot sketch..area tu semuo dah pechah lot..range harga antara 60k ke 8k..satu lot banglo..tanah tinggi..kdudukanya adalah antara highway wakaf lichong p.puteh ke machang..tak jauh dgn Chabang 3 ,highway wakaf lichong,Gaal dan ke jertih..Harga RM 260k direct owner..Berminat boleh runding smpai jadi..Boleh ws@call 0199585844..In sha Allah..Semoga Allah mempermudahkn urusan dan rezeki kita..Amin
Complain
Tanah Kebun di Besut 6 ekar dekat ladang Unisza Tanah berdekatan lata tembakah Kg Bukit Payung...jalan utama (lebuhraya KL -keruak - Jertih) Tanah tepi jalan utama dan sudah ada hasil Berminat sila wasap 0139485801 utk tgk tanah segera
Terengganu - Besut
6 sqft
210,000 RM
10/18/2018
6 sqft10/18/2018
Moremudah.my
Terengganu - Besut
Tanah Kebun di Besut 6 ekar dekat ladang Unisza Tanah berdekatan lata tembakah Kg Bukit Payung...jalan utama (lebuhraya KL -keruak - Jertih) Tanah tepi jalan utama dan sudah ada hasil Berminat sila wasap 0139485801 utk tgk tanah segera
Complain
Lokasi : - Terletak dalam Perkampungan sedia ada. - 150 meter dari SK Tengku Mahmud. - 2 km dari Jalan Alor Lintah - K.Besut - 2.3 km dari Supermas - 3 km dari Pekan Besut. - 5.8 km dari Jertih Spesifikasi Rumah : - Luas Rumah: 1670 kps - Luas Tanah : 6500 kps - 4 bilik 3 bilik air - buatan yang menarik - Ruang dalam yang selesa. # Progres Rumah : 40% # Booking lot RM 2000 Untuk info hubungi : Tel/wasp : 019-5553717
Terengganu - Besut
4 rooms
1670 sqft
370,000 RM
10/24/2018
4 rooms1670 sqft10/24/2018
Moremudah.my
Terengganu - Besut
Lokasi : - Terletak dalam Perkampungan sedia ada. - 150 meter dari SK Tengku Mahmud. - 2 km dari Jalan Alor Lintah - K.Besut - 2.3 km dari Supermas - 3 km dari Pekan Besut. - 5.8 km dari Jertih Spesifikasi Rumah : - Luas Rumah: 1670 kps - Luas Tanah : 6500 kps - 4 bilik 3 bilik air - buatan yang menarik - Ruang dalam yang selesa. # Progres Rumah : 40% # Booking lot RM 2000 Untuk info hubungi : Tel/wasp : 019-5553717
Complain
Harga.. nak letgo harga modal jee Tanah Untuk dilepaskan segera.. Tanah telah ditambak dan ada telaga Berkeluasan 635meter persegi 5km dari kampung Raja 5km dari Bandar Jertih 200 meter dari Masjid Alor Lintah berminat boleh hubungi saya melalui whatsapp di no 012 6527428 - Ady
Terengganu - Besut
635 sqft
75,000 RM
10/6/2018
635 sqft10/6/2018
Moremudah.my
Terengganu - Besut
Harga.. nak letgo harga modal jee Tanah Untuk dilepaskan segera.. Tanah telah ditambak dan ada telaga Berkeluasan 635meter persegi 5km dari kampung Raja 5km dari Bandar Jertih 200 meter dari Masjid Alor Lintah berminat boleh hubungi saya melalui whatsapp di no 012 6527428 - Ady
Complain
Tanah nak jual, di kampung paya raya besut terengganu. tanah tepi jalan 400m MRSM 4km bukit keluang 3km pekan kg raja 8km ke pekan jertih 45km kota baru 100km kuala terngganu kawasan sgt cantik utk bina rumah dan bunglow dah ada banyak.rumah di bina di kwasan ni nak jual dlm rm112k. bileh runding contact zul 01110016076 anytime
Terengganu - Besut
250 sqft
112,000 RM
10/2/2018
250 sqft10/2/2018
Moremudah.my
Terengganu - Besut
Tanah nak jual, di kampung paya raya besut terengganu. tanah tepi jalan 400m MRSM 4km bukit keluang 3km pekan kg raja 8km ke pekan jertih 45km kota baru 100km kuala terngganu kawasan sgt cantik utk bina rumah dan bunglow dah ada banyak.rumah di bina di kwasan ni nak jual dlm rm112k. bileh runding contact zul 01110016076 anytime
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more