This is a leasehold Factory in Taman Perindustrian Pusat Bandar Puchong, Puchong. The size of this unit was approximately 10,000 square feet or 929.03 square meter. It was partially furnished. and this unit also comes with more than 10 parking bays. Bungalow factory Puchong Taman Perindustrian Puchong TPP 2-storey Bungalow Factory For Sale @ Taman Perindustrian Puchong TPP5 -land area 14,000sf -build-up office area 3,496sf -factory build-up 7,000sf+- -Fully Extended n fully Renovated -300AMP -tenanted now monthly rental RM50K -If for Investment ROI7.5% very high return -Dont Miss -Nice Location -near LDP -please contact Hedant Lin 012-325 6833 REN01690 Bungalow factory Puchong Taman Perindustrian Puchong TPP 2-storey Bungalow Factory For Sale @ Taman Perindustrian Puchong TPP5 -land area 14,000sf -build-up office area 3,496sf -factory build-up 7,000sf+- -Fully Extended n fully Renovated -300AMP -tenanted now monthly rental RM50K -If for Investment ROI7.5% very high return -Dont Miss -Nice Location -near LDP -please contact Hedant Lin 012-325 6833 REN01690 Bungalow factory Puchong Taman Perindustrian Puchong TPP 2-storey Bungalow Factory For Sale @ Taman Perindustrian Puchong TPP5 -land area 14,000sf -build-up office area 3,496sf -factory build-up 7,000sf+- -Fully Extended n fully Renovated -300AMP -tenanted now monthly rental RM50K -If for Investment ROI7.5% very high return -Dont Miss -Nice Location -near LDP -please contact Hedant Lin 012-325 6833 REN01690
jalan tpp 5/2 Selangor Puchong Taman Perindustrian Pusat Bandar Puchong 47100
10 sqft
8,000,000 RM
3/16/2018
Moreestate123.com
Subscribe to email updates on your search:
Puchong, Jalan TPP 5/2
This is a freehold 3 Storey Terrace House in Jalan PP 2/2, Taman Putra Prima, Puchong. The size of this unit was approximately 2,250 square feet or 209.03 square meter. It consists of 5 bathrooms, and it was partially furnished. This unit also comes with 3 parking bays. "MOTIVATED BUYER URGENTLY!! LOOKING FOR ONE SERIOUS BUYER ONLY!!" **PERFECTION UNIT & VERY NICE PEACEFUL HOUSE** AQUAMARINE PHASE 2C TAMAN PUTRA PRIMA @ PUCHONG |AQUAMARINE TAMAN PUTRA PRIMA FOR SELL| 5+1 ROOMS & 5 BATHS | 4 CAR PARK |BASIC FURNISHED | END UNIT WITH EXTRA LAND 8FT | FREEHOLD | Nama projek: Aquamarine, TPP Phase 2C . Developer: Plenitude Berhad (very strong & established. Boleh check kat Bursa Malaysia. Projek kualiti bagus & siap seperti dijadualkan. Township planning juga hebat) . Jenis rumah: FREEHOLD teres 3 tingkat (end lot, ada tanah) . Saiz rumah & tanah: Land area 2,400 sqf, built-up 3,426 sqf, extra land 260 sqf . Saiz bukaan: 22' x 75' (boleh muat 2 kereta sebelah menyebelah) . KELEBIHAN: Berhampiran shoplots (speedmart 99 dll), stesen LRT Putra Prima & Putra Heights, taman rekreasi, Tesco Hypermarket & Giant, dan bakal ada lifestyle mall (dibina oleh Symphony). IOI Mall & Sunway dalam 15 minit boleh sampai. Access ke jalan besar juga tidak jauh. Sekolah-sekolah dan hospital pun dekat. . Ini projek fasa pertama. Kawasan ini masih baru dan banyak projek sedang dibina (lihat dalam gambar). Ia terletak di hadapan X2 Residency. Rumah ini menghadap fasa 2, jadi bukan betul-betul menghadap rumah orang. . Ciri-ciri rumah: Rumah ni dah siap dah pun, boleh tengok & terus duduk. Ia sebuah rumah yang moden, dilengkapi dengan reka bentuk & lekapan terkini (seperti suis dalam gambar). Dilengkapi bekalan elektrik 3 phase, siling tinggi sehingga 12 kaki, jalanraya yg lebar, wayar lampu jalan bawah tanah dan macam-macam lagi. Ianya sangat-sangat luas, sesuai untuk family. Ada security guard sekali. . Ada 5 + 1 bilik (di dapur). Dapur ada luar & dalam. Bathroom ada 5 kesemuanya. Balkoni view menarik + luas, serta bathroom yang dah sedia cantik macam hotel. . RUMAH INI BOLEH DIBESARKAN LAGI JIKA ANDA MAHU! (melalui renovation) . Dah ada dah yang duduk sini, dan kebanyakan rumah tengah renovate. Maksudnya yang beli memang duduk dan bukannya investors. Kalau ramai beli untuk duduk, prospek untuk harga terus naik adalah lebih cerah. (y) . FREE! Sistem auto-gate, lampu-lampu, kipas-kipas, dan 2 biji aircond 1.5hp dari saya :) . Rumah ni masih ada warranty 20 bulan, jadi kalau ada apa-apa masalah boleh suruh developer repair. . FULL REVIEW BY PROPERTYGURU: *** |PRICE RM 1,299,999|SELL SPA PRICE **DEPOSIT DETAILS** 1 - BOOKING 3.18% 2 - WITHIN SIGNING SPA 6.82% ========================================================= MUST SEE! BY APPOINTMENT ONLY! BEST & FINAL OFFERS ONLY! ========================================================= Call Now!! 011 3515 4195 MOHD AZLAN (REN 18299) -SNR.REAL ESTATE NEGOTIATOR- MN ASSOCIATES SDN.BHD | VE(1)0143
Selangor Puchong Jalan PP 2/2, Taman Putra Prima 47100
5 rooms
2.25 sqft
1,299,999 RM
3/8/2018
Moreestate123.com
2,250 sqft (209sqm) Freehold 3 Storey Terrace House. This house comprises 5 + 1 Bedroom and 5 Bathrooms with 3 units of parking space available. It is located near Jalan PP 2/2, Taman Putra Prima in Selangor and the price is RM 1,299,999 (RM 577.78 per sqft) for sale. Good news that it was Partially Furnished. "MOTIVATED BUYER URGENTLY!! LOOKING FOR ONE SERIOUS BUYER ONLY!!" **PERFECTION UNIT & VERY NICE PEACEFUL HOUSE** AQUAMARINE PHASE 2C TAMAN PUTRA PRIMA @ PUCHONG |AQUAMARINE TAMAN PUTRA PRIMA FOR SELL| 5+1 ROOMS & 5 BATHS | 4 CAR PARK |BASIC FURNISHED | END UNIT WITH EXTRA LAND 8FT | FREEHOLD | Nama projek: Aquamarine, TPP Phase 2C . Developer: Plenitude Berhad (very strong & established. Boleh check kat Bursa Malaysia. Projek kualiti bagus & siap seperti dijadualkan. Township planning juga hebat) . Jenis rumah: FREEHOLD teres 3 tingkat (end lot, ada tanah) . Saiz rumah & tanah: Land area 2,400 sqf, built-up 3,426 sqf, extra land 260 sqf . Saiz bukaan: 22' x 75' (boleh muat 2 kereta sebelah menyebelah) . KELEBIHAN: Berhampiran shoplots (speedmart 99 dll), stesen LRT Putra Prima & Putra Heights, taman rekreasi, Tesco Hypermarket & Giant, dan bakal ada lifestyle mall (dibina oleh Symphony). IOI Mall & Sunway dalam 15 minit boleh sampai. Access ke jalan besar juga tidak jauh. Sekolah-sekolah dan hospital pun dekat. . Ini projek fasa pertama. Kawasan ini masih baru dan banyak projek sedang dibina (lihat dalam gambar). Ia terletak di hadapan X2 Residency. Rumah ini menghadap fasa 2, jadi bukan betul-betul menghadap rumah orang. . Ciri-ciri rumah: Rumah ni dah siap dah pun, boleh tengok & terus duduk. Ia sebuah rumah yang moden, dilengkapi dengan reka bentuk & lekapan terkini (seperti suis dalam gambar). Dilengkapi bekalan elektrik 3 phase, siling tinggi sehingga 12 kaki, jalanraya yg lebar, wayar lampu jalan bawah tanah dan macam-macam lagi. Ianya sangat-sangat luas, sesuai untuk family. Ada security guard sekali. . Ada 5 + 1 bilik (di dapur). Dapur ada luar & dalam. Bathroom ada 5 kesemuanya. Balkoni view menarik + luas, serta bathroom yang dah sedia cantik macam hotel. . RUMAH INI BOLEH DIBESARKAN LAGI JIKA ANDA MAHU! (melalui renovation) . Dah ada dah yang duduk sini, dan kebanyakan rumah tengah renovate. Maksudnya yang beli memang duduk dan bukannya investors. Kalau ramai beli untuk duduk, prospek untuk harga terus naik adalah lebih cerah. (y) . FREE! Sistem auto-gate, lampu-lampu, kipas-kipas, dan 2 biji aircond 1.5hp dari saya :) . Rumah ni masih ada warranty 20 bulan, jadi kalau ada apa-apa masalah boleh suruh developer repair. . FULL REVIEW BY PROPERTYGURU: *** |PRICE RM 1,299,999|SELL SPA PRICE **DEPOSIT DETAILS** 1 - BOOKING 3.18% 2 - WITHIN SIGNING SPA 6.82% ========================================================= MUST SEE! BY APPOINTMENT ONLY! BEST & FINAL OFFERS ONLY! ========================================================= Call Now!! 011 3515 4195 MOHD AZLAN (REN 18299) -SNR.REAL ESTATE NEGOTIATOR- MN ASSOCIATES SDN.BHD | VE(1)0143
Taman Putra Prima
5 rooms
1,299,999 RM
3/5/2018
Moremalaysiaproperty123.com.my
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more