(25x80sf) 2sty Shop Office (With Switch) Jln TPP 5 TMN Industri Puchong Puchong Selangor, Taman Perindustrian Puchong, 47100 Puchong, Selangor. ***** SIMON TAN 014-717 8681 ***** ====================================================== Offer Price = RM 4500 Property details: * Intermediate unit. * La 25x80, Bu 2550sf. * 1 Master Office Room * 4 Office Bedrooms * 3 Bathrooms * Wth up * 8 car park Furniture With: * With Switch * Air cond * Lights * Fan * Curtain Rails * Basic and well-maitnained... >* Low Density Renovation / Unique Selling Point : * Modern design front gate * Brick wall fencing * Newly painted * Enlarge Living Hall Nearby amenities : * 3 Mins To Taman Perindustrian Puchong MRT Station * 5 Mins To Bandar Puteri Business Centre, IOI Boulevard, Setia Walk * 8 Mins To Tesco Puchong * 10 Mins To IOI Mall * 40 Mins To KLIA * Hospitals, Clinics, Banks, Retail Shops, Cafes, Restaurants * PETRONAS, SHELL ,TESCO,HERO MARKET,SHOPS,BANK etc... Easy access to : * Damansara-Puchong Highway (LDP) * KL-Putrajaya Highway, * S.K.V.E express way * Silk Highway * KESAS Highway Urgency Message : * Stop reading and start calling * Why are you still reading this ?? * CALL NOW and Whatsapp *****SIMON TAN 014-717 8681 To protect owner or tenant's privacy, the photosshown may not be the actual unit, it's for illustration purpose only. Appreciate your understanding and viewing appointment on actual unit is always welcome~ For More Details & Viewing Appointment, Please Contact ========================================= SIMON TAN 014-717 8681 014-717 8681 014-717 8681 ========================================= Mobile app : Wechat, Whatsapp ========================================= ** FREE Property Valuation ** ========================================= Dear Owners, Kindly call / whatsapp SIMON TAN 014-717 8681 ========================================= -WeIcome Owner Listing- ** ????????,?????????.
Taman Perindustrian Puchong, Taman Perindustrian Puchong, 47100, Selangor,Selangor,Puchong
4 rooms
2.55 m²
4,500 RM
6/20/2018
Moreiproperty.com.my
Subscribe to email updates on your search:
Puchong, Jalan TPP 1/5
Factory bungalow for sale in puchong (tpp 5/1) RM8 Million Land size : 14,000sqft Built up : 12,000sqft Leasehold : left 84 yrs Fully extended Fully renovated Owner occupied 300amp with 3 phase Address: No.4, Jalan TPP 5/1, Taman Perindustrian Puchong, Seksyen 5, Puchong, Selangor. STRATEGIC LOCATION, EASY ACESS TO LDP HIGHWAY/KLIA/PUTRAJAYA/KESAS HIGHWAY POTENTIAL BUYERS REQUIRED For more information / appointment viewing, Kindly contact to Mr.Shawn at; Mobile : 019-285 9993 / 012-787 1126 (Cass)
Malaysia Selangor
14000 m²
8,000,000 RM
7/4/2018
Morepropwall.my
Factory bungalow for sale in puchong (tpp 5/1) – RM8 Million Land size : 14,000sqft Built up : 12,000sqft Leasehold : left 84 yrs Fully extended Fully renovated Owner occupied 300amp with 3 phase Address: No.4, Jalan TPP 5/1, Taman Perindustrian Puchong, Seksyen 5, Puchong, Selangor. STRATEGIC LOCATION, EASY ACESS TO LDP HIGHWAY/KLIA/PUTRAJAYA/KESAS HIGHWAY POTENTIAL BUYERS REQUIRED For more information / appointment viewing,Kindly contact to Mr.Shawn at; Mobile : 019-285 9993 / 012-787 1126 (Cass)
Selangor - Puchong
14000 m²
8,000,000 RM
7/3/2018
Moremudah.my
1.5 Storey Shop Office (Facing PCTC MOTORSPORT) Taman Perindustrian Puchong 8, Jalan TPP 1/1, Taman Perindustrian Puchong, 47100 Puchong, Selangor *****SIMON TAN 014-717 8681 ---------------------------------------------------------------------- Offer Price = RM 3000 Shop Condition : * 2 Storey * 2 Bedrooms * 2 Bathrooms * 20 x 80 sqft * Land area: 2000 sqft * 5 car park * 3 phase power supply. * High ceiling. * Basic Fitting With Fans, Lights & Grille. * Shower Screen. * Well Maintained Renovation / Unique Selling Point : * Modern design front gate * Brick wall fencing * Newly painted * Enlarge Living Hall and Master Bedroom Facilities : * High Speed Broadband Infrastructure * Mini Market * 24hr Security * Easy Access * Good Facilities Near to : * PCTC MOTORSPORT * Giant Superstore IOI Bandar Puteri * IOI City * RedTick SuperMarket * KPMC Puchong Specialist Center * Columbia Asia Hospital - Puchong * Maybank Bandar Puteri Puchong * Bank berdekatan. (Maybank, Cimb, RHB, Hong Leong dll) * Stesen minyak berdekatan. * Pusat Pakar Wanita Chia Loo * Giant, Jusco, McDonald, KFC, Starbuck, shop lot dll. Easy Access : * Bandar Puteri Puchong * Bandar Puchong Jaya * Putrajaya/ Cyberjaya * Mex Highway * LDP * KESAS Highway * SKVE Highway * Elite Highway Urgency Message : * Stop reading and start calling * Why are you still reading this ?? * CALL NOW and Whatsapp *SIMON TAN 014-717 8681 To protect owner or tenant's privacy, the photosshown may not be the actual unit, it's for illustration purpose only. Appreciate your understanding and viewing appointment on actual unit is always welcome~ For More Details & Viewing Appointment, Please Contact ========================================= SIMON TAN 014-717 8681 014-717 8681 014-717 8681 ========================================= Mobile app : Wechat, Whatsapp ========================================= ** FREE Property Valuation ** ========================================= Dear Owners, Kindly call / whatsapp SIMON TAN 014-717 8681 ========================================= -WeIcome Owner Listing-
Jalan TPP 1/1, Taman Perindustrian Puchong, Taman Perindustrian Puchong , 47100, Selangor,Selangor,Puchong
2 rooms
1.7 m²
3,000 RM
4/25/2018
Moreiproperty.com.my
This is a freehold 3 Storey Terrace House in Jalan PP 2/2, Taman Putra Prima, Puchong. The size of this unit was approximately 2,250 square feet or 209.03 square meter. It consists of 5 bathrooms, and it was partially furnished. This unit also comes with 3 parking bays. "MOTIVATED BUYER URGENTLY!! LOOKING FOR ONE SERIOUS BUYER ONLY!!" **PERFECTION UNIT & VERY NICE PEACEFUL HOUSE** AQUAMARINE PHASE 2C TAMAN PUTRA PRIMA @ PUCHONG |AQUAMARINE TAMAN PUTRA PRIMA FOR SELL| 5+1 ROOMS & 5 BATHS | 4 CAR PARK |BASIC FURNISHED | END UNIT WITH EXTRA LAND 8FT | FREEHOLD | Nama projek: Aquamarine, TPP Phase 2C . Developer: Plenitude Berhad (very strong & established. Boleh check kat Bursa Malaysia. Projek kualiti bagus & siap seperti dijadualkan. Township planning juga hebat) . Jenis rumah: FREEHOLD teres 3 tingkat (end lot, ada tanah) . Saiz rumah & tanah: Land area 2,400 sqf, built-up 3,426 sqf, extra land 260 sqf . Saiz bukaan: 22' x 75' (boleh muat 2 kereta sebelah menyebelah) . KELEBIHAN: Berhampiran shoplots (speedmart 99 dll), stesen LRT Putra Prima & Putra Heights, taman rekreasi, Tesco Hypermarket & Giant, dan bakal ada lifestyle mall (dibina oleh Symphony). IOI Mall & Sunway dalam 15 minit boleh sampai. Access ke jalan besar juga tidak jauh. Sekolah-sekolah dan hospital pun dekat. . Ini projek fasa pertama. Kawasan ini masih baru dan banyak projek sedang dibina (lihat dalam gambar). Ia terletak di hadapan X2 Residency. Rumah ini menghadap fasa 2, jadi bukan betul-betul menghadap rumah orang. . Ciri-ciri rumah: Rumah ni dah siap dah pun, boleh tengok & terus duduk. Ia sebuah rumah yang moden, dilengkapi dengan reka bentuk & lekapan terkini (seperti suis dalam gambar). Dilengkapi bekalan elektrik 3 phase, siling tinggi sehingga 12 kaki, jalanraya yg lebar, wayar lampu jalan bawah tanah dan macam-macam lagi. Ianya sangat-sangat luas, sesuai untuk family. Ada security guard sekali. . Ada 5 + 1 bilik (di dapur). Dapur ada luar & dalam. Bathroom ada 5 kesemuanya. Balkoni view menarik + luas, serta bathroom yang dah sedia cantik macam hotel. . RUMAH INI BOLEH DIBESARKAN LAGI JIKA ANDA MAHU! (melalui renovation) . Dah ada dah yang duduk sini, dan kebanyakan rumah tengah renovate. Maksudnya yang beli memang duduk dan bukannya investors. Kalau ramai beli untuk duduk, prospek untuk harga terus naik adalah lebih cerah. (y) . FREE! Sistem auto-gate, lampu-lampu, kipas-kipas, dan 2 biji aircond 1.5hp dari saya :) . Rumah ni masih ada warranty 20 bulan, jadi kalau ada apa-apa masalah boleh suruh developer repair. . FULL REVIEW BY PROPERTYGURU: *** |PRICE RM 1,299,999|SELL SPA PRICE **DEPOSIT DETAILS** 1 - BOOKING 3.18% 2 - WITHIN SIGNING SPA 6.82% ========================================================= MUST SEE! BY APPOINTMENT ONLY! BEST & FINAL OFFERS ONLY! ========================================================= Call Now!! 011 3515 4195 MOHD AZLAN (REN 18299) -SNR.REAL ESTATE NEGOTIATOR- MN ASSOCIATES SDN.BHD | VE(1)0143
Selangor Puchong Jalan PP 2/2, Taman Putra Prima 47100
5 rooms
2.25 m²
1,299,999 RM
3/8/2018
Moreestate123.com
2,250 sqft (209sqm) Freehold 3 Storey Terrace House. This house comprises 5 + 1 Bedroom and 5 Bathrooms with 3 units of parking space available. It is located near Jalan PP 2/2, Taman Putra Prima in Selangor and the price is RM 1,299,999 (RM 577.78 per sqft) for sale. Good news that it was Partially Furnished. "MOTIVATED BUYER URGENTLY!! LOOKING FOR ONE SERIOUS BUYER ONLY!!" **PERFECTION UNIT & VERY NICE PEACEFUL HOUSE** AQUAMARINE PHASE 2C TAMAN PUTRA PRIMA @ PUCHONG |AQUAMARINE TAMAN PUTRA PRIMA FOR SELL| 5+1 ROOMS & 5 BATHS | 4 CAR PARK |BASIC FURNISHED | END UNIT WITH EXTRA LAND 8FT | FREEHOLD | Nama projek: Aquamarine, TPP Phase 2C . Developer: Plenitude Berhad (very strong & established. Boleh check kat Bursa Malaysia. Projek kualiti bagus & siap seperti dijadualkan. Township planning juga hebat) . Jenis rumah: FREEHOLD teres 3 tingkat (end lot, ada tanah) . Saiz rumah & tanah: Land area 2,400 sqf, built-up 3,426 sqf, extra land 260 sqf . Saiz bukaan: 22' x 75' (boleh muat 2 kereta sebelah menyebelah) . KELEBIHAN: Berhampiran shoplots (speedmart 99 dll), stesen LRT Putra Prima & Putra Heights, taman rekreasi, Tesco Hypermarket & Giant, dan bakal ada lifestyle mall (dibina oleh Symphony). IOI Mall & Sunway dalam 15 minit boleh sampai. Access ke jalan besar juga tidak jauh. Sekolah-sekolah dan hospital pun dekat. . Ini projek fasa pertama. Kawasan ini masih baru dan banyak projek sedang dibina (lihat dalam gambar). Ia terletak di hadapan X2 Residency. Rumah ini menghadap fasa 2, jadi bukan betul-betul menghadap rumah orang. . Ciri-ciri rumah: Rumah ni dah siap dah pun, boleh tengok & terus duduk. Ia sebuah rumah yang moden, dilengkapi dengan reka bentuk & lekapan terkini (seperti suis dalam gambar). Dilengkapi bekalan elektrik 3 phase, siling tinggi sehingga 12 kaki, jalanraya yg lebar, wayar lampu jalan bawah tanah dan macam-macam lagi. Ianya sangat-sangat luas, sesuai untuk family. Ada security guard sekali. . Ada 5 + 1 bilik (di dapur). Dapur ada luar & dalam. Bathroom ada 5 kesemuanya. Balkoni view menarik + luas, serta bathroom yang dah sedia cantik macam hotel. . RUMAH INI BOLEH DIBESARKAN LAGI JIKA ANDA MAHU! (melalui renovation) . Dah ada dah yang duduk sini, dan kebanyakan rumah tengah renovate. Maksudnya yang beli memang duduk dan bukannya investors. Kalau ramai beli untuk duduk, prospek untuk harga terus naik adalah lebih cerah. (y) . FREE! Sistem auto-gate, lampu-lampu, kipas-kipas, dan 2 biji aircond 1.5hp dari saya :) . Rumah ni masih ada warranty 20 bulan, jadi kalau ada apa-apa masalah boleh suruh developer repair. . FULL REVIEW BY PROPERTYGURU: *** |PRICE RM 1,299,999|SELL SPA PRICE **DEPOSIT DETAILS** 1 - BOOKING 3.18% 2 - WITHIN SIGNING SPA 6.82% ========================================================= MUST SEE! BY APPOINTMENT ONLY! BEST & FINAL OFFERS ONLY! ========================================================= Call Now!! 011 3515 4195 MOHD AZLAN (REN 18299) -SNR.REAL ESTATE NEGOTIATOR- MN ASSOCIATES SDN.BHD | VE(1)0143
Taman Putra Prima
5 rooms
1,299,999 RM
3/5/2018
Moremalaysiaproperty123.com.my
We at Flatfy use cookies to improve quality of your overall browsing experience. By using our services you agree to our use of cookies.Learn more