4 Storey Shop Office for RENT! - Whole block, 4 storey - 24 x 100 sf, total build up approx 9300 sf - WIth lift - Next to LRT station - Easy access via LDP, Kesas, Elite, SKVE, NSE and LRT - Dual frontage and facing main road Jalan TPP 1/1 - High traffic Rental is negotiable for serious offer. You can call me at 012-686 5018 for viewing appointment.
Jalan TPP 1/4, TPP1, Selangor,Selangor,Puchong
22,000 RM
4/5/2018
Moreiproperty.com.my
4 Storey Shop Office for SALE! - Whole block, 4 storey - 24 x 100 sf, total build up approx 9300 sf - Freehold - With lift - Next to LRT station that is in operation - Easy access via LDP, Kesas, Elite, SKVE, NSE and LRT - Dual frontage and facing main road Jalan TPP 1/1 - High traffic Price is negotiable for serious offer. You can call me at 012-686 5018 for viewing appointment.
Jalan TPP 1/4, TPP1, Selangor, Selangor, Puchong
4,800,000 RM
2/8/2018
Moreiproperty.com.my
4 Storey Shop Office for RENT! - Whole block, 4 storey - 24 x 100 sf, total build up approx 9300 sf - WIth lift - Next to LRT station - Easy access via LDP, Kesas, Elite, SKVE, NSE and LRT - Dual frontage and facing main road Jalan TPP 1/1 - High traffic Rental is negotiable for serious offer. You can call me at 012-686 5018 for viewing appointment.
Selangor - Puchong
9300 sqft
22,000 RM
1/31/2018
Moremudah.my
4 Storey Shop Office for RENT! - Whole block, 4 storey - 24 x 100 sf, total build up approx 9300 sf - WIth lift - Next to LRT station - Easy access via LDP, Kesas, Elite, SKVE, NSE and LRT - Dual frontage and facing main road Jalan TPP 1/1 - High traffic Rental is negotiable for serious offer. You can call me at 012-686 5018 for viewing appointment.
Jalan TPP 1/4, TPP1, Selangor, Selangor, Puchong
22,000 RM
2/8/2018
Moreiproperty.com.my
4 Storey Shop Office for RENT! - Whole block, 4 storey - 24 x 100 sf, total build up approx 9300 sf - WIth lift - Next to LRT station - Easy access via LDP, Kesas, Elite, SKVE, NSE and LRT - Dual frontage and facing main road Jalan TPP 1/1 - High traffic Rental is negotiable for serious offer. You can call me at 012-686 5018 for viewing appointment.
Selangor - Puchong
9300 sqft
22,000 RM
7/9/2017
Moremudah.my
Subscribe to email updates on your search:
Puchong, Jalan TPP 1/4
This is a freehold 3 Storey Terrace House in Jalan PP 2/2, Taman Putra Prima, Puchong. The size of this unit was approximately 2,250 square feet or 209.03 square meter. It consists of 5 bathrooms, and it was partially furnished. This unit also comes with 3 parking bays. "MOTIVATED BUYER URGENTLY!! LOOKING FOR ONE SERIOUS BUYER ONLY!!" **PERFECTION UNIT & VERY NICE PEACEFUL HOUSE** AQUAMARINE PHASE 2C TAMAN PUTRA PRIMA @ PUCHONG |AQUAMARINE TAMAN PUTRA PRIMA FOR SELL| 5+1 ROOMS & 5 BATHS | 4 CAR PARK |BASIC FURNISHED | END UNIT WITH EXTRA LAND 8FT | FREEHOLD | Nama projek: Aquamarine, TPP Phase 2C . Developer: Plenitude Berhad (very strong & established. Boleh check kat Bursa Malaysia. Projek kualiti bagus & siap seperti dijadualkan. Township planning juga hebat) . Jenis rumah: FREEHOLD teres 3 tingkat (end lot, ada tanah) . Saiz rumah & tanah: Land area 2,400 sqf, built-up 3,426 sqf, extra land 260 sqf . Saiz bukaan: 22' x 75' (boleh muat 2 kereta sebelah menyebelah) . KELEBIHAN: Berhampiran shoplots (speedmart 99 dll), stesen LRT Putra Prima & Putra Heights, taman rekreasi, Tesco Hypermarket & Giant, dan bakal ada lifestyle mall (dibina oleh Symphony). IOI Mall & Sunway dalam 15 minit boleh sampai. Access ke jalan besar juga tidak jauh. Sekolah-sekolah dan hospital pun dekat. . Ini projek fasa pertama. Kawasan ini masih baru dan banyak projek sedang dibina (lihat dalam gambar). Ia terletak di hadapan X2 Residency. Rumah ini menghadap fasa 2, jadi bukan betul-betul menghadap rumah orang. . Ciri-ciri rumah: Rumah ni dah siap dah pun, boleh tengok & terus duduk. Ia sebuah rumah yang moden, dilengkapi dengan reka bentuk & lekapan terkini (seperti suis dalam gambar). Dilengkapi bekalan elektrik 3 phase, siling tinggi sehingga 12 kaki, jalanraya yg lebar, wayar lampu jalan bawah tanah dan macam-macam lagi. Ianya sangat-sangat luas, sesuai untuk family. Ada security guard sekali. . Ada 5 + 1 bilik (di dapur). Dapur ada luar & dalam. Bathroom ada 5 kesemuanya. Balkoni view menarik + luas, serta bathroom yang dah sedia cantik macam hotel. . RUMAH INI BOLEH DIBESARKAN LAGI JIKA ANDA MAHU! (melalui renovation) . Dah ada dah yang duduk sini, dan kebanyakan rumah tengah renovate. Maksudnya yang beli memang duduk dan bukannya investors. Kalau ramai beli untuk duduk, prospek untuk harga terus naik adalah lebih cerah. (y) . FREE! Sistem auto-gate, lampu-lampu, kipas-kipas, dan 2 biji aircond 1.5hp dari saya :) . Rumah ni masih ada warranty 20 bulan, jadi kalau ada apa-apa masalah boleh suruh developer repair. . FULL REVIEW BY PROPERTYGURU: *** |PRICE RM 1,299,999|SELL SPA PRICE **DEPOSIT DETAILS** 1 - BOOKING 3.18% 2 - WITHIN SIGNING SPA 6.82% ========================================================= MUST SEE! BY APPOINTMENT ONLY! BEST & FINAL OFFERS ONLY! ========================================================= Call Now!! 011 3515 4195 MOHD AZLAN (REN 18299) -SNR.REAL ESTATE NEGOTIATOR- MN ASSOCIATES SDN.BHD | VE(1)0143
Selangor Puchong Jalan PP 2/2, Taman Putra Prima 47100
5 bedrooms
2.25 sqft
1,299,999 RM
3/8/2018
Moreestate123.com
"MOTIVATED BUYER URGENTLY!! LOOKING FOR ONE SERIOUS BUYER ONLY!!" **PERFECTION UNIT & VERY NICE PEACEFUL HOUSE** AQUAMARINE PHASE 2C TAMAN PUTRA PRIMA @ PUCHONG |AQUAMARINE TAMAN PUTRA PRIMA FOR SELL| 5+1 ROOMS & 5 BATHS | 4 CAR PARK |BASIC FURNISHED | END UNIT WITH EXTRA LAND 8FT | FREEHOLD | Nama projek: Aquamarine, TPP Phase 2C . Developer: Plenitude Berhad (very strong & established. Boleh check kat Bursa Malaysia. Projek kualiti bagus & siap seperti dijadualkan. Township planning juga hebat) . Jenis rumah: FREEHOLD teres 3 tingkat (end lot, ada tanah) . Saiz rumah & tanah: Land area 2,400 sqf, built-up 3,426 sqf, extra land 260 sqf . Saiz bukaan: 22' x 75' (boleh muat 2 kereta sebelah menyebelah) . KELEBIHAN: Berhampiran shoplots (speedmart 99 dll), stesen LRT Putra Prima & Putra Heights, taman rekreasi, Tesco Hypermarket & Giant, dan bakal ada lifestyle mall (dibina oleh Symphony). IOI Mall & Sunway dalam 15 minit boleh sampai. Access ke jalan besar juga tidak jauh. Sekolah-sekolah dan hospital pun dekat. . Ini projek fasa pertama. Kawasan ini masih baru dan banyak projek sedang dibina (lihat dalam gambar). Ia terletak di hadapan X2 Residency. Rumah ini menghadap fasa 2, jadi bukan betul-betul menghadap rumah orang. . Ciri-ciri rumah: Rumah ni dah siap dah pun, boleh tengok & terus duduk. Ia sebuah rumah yang moden, dilengkapi dengan reka bentuk & lekapan terkini (seperti suis dalam gambar). Dilengkapi bekalan elektrik 3 phase, siling tinggi sehingga 12 kaki, jalanraya yg lebar, wayar lampu jalan bawah tanah dan macam-macam lagi. Ianya sangat-sangat luas, sesuai untuk family. Ada security guard sekali. . Ada 5 + 1 bilik (di dapur). Dapur ada luar & dalam. Bathroom ada 5 kesemuanya. Balkoni view menarik + luas, serta bathroom yang dah sedia cantik macam hotel. . RUMAH INI BOLEH DIBESARKAN LAGI JIKA ANDA MAHU! (melalui renovation) . Dah ada dah yang duduk sini, dan kebanyakan rumah tengah renovate. Maksudnya yang beli memang duduk dan bukannya investors. Kalau ramai beli untuk duduk, prospek untuk harga terus naik adalah lebih cerah. (y) . FREE! Sistem auto-gate, lampu-lampu, kipas-kipas, dan 2 biji aircond 1.5hp dari saya :) . Rumah ni masih ada warranty 20 bulan, jadi kalau ada apa-apa masalah boleh suruh developer repair. . FULL REVIEW BY PROPERTYGURU: *** |PRICE RM 1,299,999|SELL SPA PRICE **DEPOSIT DETAILS** 1 - BOOKING 3.18% 2 - WITHIN SIGNING SPA 6.82% ============================================================ MUST SEE! BY APPOINTMENT ONLY! BEST & FINAL OFFERS ONLY! ============================================================ Call Now!! 011 3515 4195 "REGISTERED AND TRUSTED AGENT!!" TO FIND YOUR REGISTERED AGENT - CLICK SEARCH FOR NEGOTIATOR *** MOHD AZLAN (REN 18299) MN ASSOCIATES SDN.BHD | VE(1)0143
Taman Putra Prima, Selangor, Selangor, Puchong
5 bedrooms
3.42 sqft
1,299,999 RM
2/25/2018
Moreiproperty.com.my
2,250 sqft (209sqm) Freehold 3 Storey Terrace House. This house comprises 5 + 1 Bedroom and 5 Bathrooms with 3 units of parking space available. It is located near Jalan PP 2/2, Taman Putra Prima in Selangor and the price is RM 1,299,999 (RM 577.78 per sqft) for sale. Good news that it was Partially Furnished. "MOTIVATED BUYER URGENTLY!! LOOKING FOR ONE SERIOUS BUYER ONLY!!" **PERFECTION UNIT & VERY NICE PEACEFUL HOUSE** AQUAMARINE PHASE 2C TAMAN PUTRA PRIMA @ PUCHONG |AQUAMARINE TAMAN PUTRA PRIMA FOR SELL| 5+1 ROOMS & 5 BATHS | 4 CAR PARK |BASIC FURNISHED | END UNIT WITH EXTRA LAND 8FT | FREEHOLD | Nama projek: Aquamarine, TPP Phase 2C . Developer: Plenitude Berhad (very strong & established. Boleh check kat Bursa Malaysia. Projek kualiti bagus & siap seperti dijadualkan. Township planning juga hebat) . Jenis rumah: FREEHOLD teres 3 tingkat (end lot, ada tanah) . Saiz rumah & tanah: Land area 2,400 sqf, built-up 3,426 sqf, extra land 260 sqf . Saiz bukaan: 22' x 75' (boleh muat 2 kereta sebelah menyebelah) . KELEBIHAN: Berhampiran shoplots (speedmart 99 dll), stesen LRT Putra Prima & Putra Heights, taman rekreasi, Tesco Hypermarket & Giant, dan bakal ada lifestyle mall (dibina oleh Symphony). IOI Mall & Sunway dalam 15 minit boleh sampai. Access ke jalan besar juga tidak jauh. Sekolah-sekolah dan hospital pun dekat. . Ini projek fasa pertama. Kawasan ini masih baru dan banyak projek sedang dibina (lihat dalam gambar). Ia terletak di hadapan X2 Residency. Rumah ini menghadap fasa 2, jadi bukan betul-betul menghadap rumah orang. . Ciri-ciri rumah: Rumah ni dah siap dah pun, boleh tengok & terus duduk. Ia sebuah rumah yang moden, dilengkapi dengan reka bentuk & lekapan terkini (seperti suis dalam gambar). Dilengkapi bekalan elektrik 3 phase, siling tinggi sehingga 12 kaki, jalanraya yg lebar, wayar lampu jalan bawah tanah dan macam-macam lagi. Ianya sangat-sangat luas, sesuai untuk family. Ada security guard sekali. . Ada 5 + 1 bilik (di dapur). Dapur ada luar & dalam. Bathroom ada 5 kesemuanya. Balkoni view menarik + luas, serta bathroom yang dah sedia cantik macam hotel. . RUMAH INI BOLEH DIBESARKAN LAGI JIKA ANDA MAHU! (melalui renovation) . Dah ada dah yang duduk sini, dan kebanyakan rumah tengah renovate. Maksudnya yang beli memang duduk dan bukannya investors. Kalau ramai beli untuk duduk, prospek untuk harga terus naik adalah lebih cerah. (y) . FREE! Sistem auto-gate, lampu-lampu, kipas-kipas, dan 2 biji aircond 1.5hp dari saya :) . Rumah ni masih ada warranty 20 bulan, jadi kalau ada apa-apa masalah boleh suruh developer repair. . FULL REVIEW BY PROPERTYGURU: *** |PRICE RM 1,299,999|SELL SPA PRICE **DEPOSIT DETAILS** 1 - BOOKING 3.18% 2 - WITHIN SIGNING SPA 6.82% ========================================================= MUST SEE! BY APPOINTMENT ONLY! BEST & FINAL OFFERS ONLY! ========================================================= Call Now!! 011 3515 4195 MOHD AZLAN (REN 18299) -SNR.REAL ESTATE NEGOTIATOR- MN ASSOCIATES SDN.BHD | VE(1)0143
Taman Putra Prima
5 bedrooms
1,299,999 RM
3/5/2018
Moremalaysiaproperty123.com.my
Tell you saw this ad from DurianProperty to get best deal. Property For Sale: 1.5 Storey Detached Factory Property Address: Taman Puchong Perindustian, Jalan TPP , 47100 Puchong Asking Selling Price: RM 4,800,000.00 (Four Million Eight Hundred Thousand Only) Must view to appreciate. For further inquiries and viewing pre-arrangement, kindly contact Ms.Julia Siow (016 3386344) Thanking you in advance. Property Detail: 1. Land Area: 14004 Sqft 2. Built Up: 10500 Sqft 3. Tenanted 4. Renovation costs: RM 500,000.00 4. Below Bank Value Please see more of my listings at . You may view here.
SELANGOR PUCHONG TAMAN PERINDUSTRIAN PUCHONG
10500 sqft
4,800,000 RM
2/20/2018
Moredurianproperty.com.my
Tell you saw this ad from DurianProperty to get best deal. Property For Rent: 1.5 Storey Semi-D Factory Property Address: Jalan Tpp, 47100 Puchong Asking Selling Price: Rm 4,500,000.00 (Four Million Five Hundres Thousand Only) Must viewing to appreciate. For further inquiries and viewing pre-arrangement, kindly contact Mr Yeong (012 289 4883) Ms Julia (016 3386 344)Thanking you in advance. Property Detail: 1. Fully extended 2. Land Area: 8400 square feet 3. Built up: 8400 square feet 4. Tenure: freehold Please see more of my listings at . You may view here.
SELANGOR PUCHONG TAMAN PERINDUSTRIAN PUCHONG
8400 sqft
4,500,000 RM
2/20/2018
Moredurianproperty.com.my
"MOTIVATED BUYER URGENTLY!! LOOKING FOR ONE SERIOUS BUYER ONLY!!" **PERFECTION UNIT & VERY NICE PEACEFUL HOUSE** AQUAMARINE PHASE 2C TAMAN PUTRA PRIMA @ PUCHONG |AQUAMARINE TAMAN PUTRA PRIMA FOR SELL| 5+1 ROOMS & 5 BATHS | 4 CAR PARK |BASIC FURNISHED | END UNIT WITH EXTRA LAND 8FT | FREEHOLD | Nama projek: Aquamarine, TPP Phase 2C . Developer: Plenitude Berhad (very strong & established. Boleh check kat Bursa Malaysia. Projek kualiti bagus & siap seperti dijadualkan. Township planning juga hebat) . Jenis rumah: FREEHOLD teres 3 tingkat (end lot, ada tanah) . Saiz rumah & tanah: Land area 2,400 sqf, built-up 3,426 sqf, extra land 260 sqf . Saiz bukaan: 22' x 75' (boleh muat 2 kereta sebelah menyebelah) . KELEBIHAN: Berhampiran shoplots (speedmart 99 dll), stesen LRT Putra Prima & Putra Heights, taman rekreasi, Tesco Hypermarket & Giant, dan bakal ada lifestyle mall (dibina oleh Symphony). IOI Mall & Sunway dalam 15 minit boleh sampai. Access ke jalan besar juga tidak jauh. Sekolah-sekolah dan hospital pun dekat. . Ini projek fasa pertama. Kawasan ini masih baru dan banyak projek sedang dibina (lihat dalam gambar). Ia terletak di hadapan X2 Residency. Rumah ini menghadap fasa 2, jadi bukan betul-betul menghadap rumah orang. . Ciri-ciri rumah: Rumah ni dah siap dah pun, boleh tengok & terus duduk. Ia sebuah rumah yang moden, dilengkapi dengan reka bentuk & lekapan terkini (seperti suis dalam gambar). Dilengkapi bekalan elektrik 3 phase, siling tinggi sehingga 12 kaki, jalanraya yg lebar, wayar lampu jalan bawah tanah dan macam-macam lagi. Ianya sangat-sangat luas, sesuai untuk family. Ada security guard sekali. . Ada 5 + 1 bilik (di dapur). Dapur ada luar & dalam. Bathroom ada 5 kesemuanya. Balkoni view menarik + luas, serta bathroom yang dah sedia cantik macam hotel. . RUMAH INI BOLEH DIBESARKAN LAGI JIKA ANDA MAHU! (melalui renovation) . Dah ada dah yang duduk sini, dan kebanyakan rumah tengah renovate. Maksudnya yang beli memang duduk dan bukannya investors. Kalau ramai beli untuk duduk, prospek untuk harga terus naik adalah lebih cerah. (y) . FREE! Sistem auto-gate, lampu-lampu, kipas-kipas, dan 2 biji aircond 1.5hp dari saya :) . Rumah ni masih ada warranty 20 bulan, jadi kalau ada apa-apa masalah boleh suruh developer repair. . |PRICE RM 1,298,999|SELL SPA PRICE **DEPOSIT DETAILS** 1 - BOOKING 3.18% 2 - WITHIN SIGNING SPA 6.82% ========================================================= MUST SEE! BY APPOINTMENT ONLY! BEST & FINAL OFFERS ONLY! ========================================================= Call Now!! 011 3515 4195 MOHD AZLAN (REN 18299) -SNR.REAL ESTATE NEGOTIATOR- MN ASSOCIATES SDN.BHD | VE(1)0143
Selangor - Puchong
5 bedrooms
3426 sqft
1,298,999 RM
11/21/2017
Moremudah.my
"MOTIVATED BUYER URGENTLY!! LOOKING FOR ONE SERIOUS BUYER ONLY!!" **PERFECTION UNIT & VERY NICE PEACEFUL HOUSE** AQUAMARINE PHASE 2C TAMAN PUTRA PRIMA @ PUCHONG |AQUAMARINE TAMAN PUTRA PRIMA FOR SELL| 5+1 ROOMS & 5 BATHS | 4 CAR PARK |BASIC FURNISHED | END UNIT WITH EXTRA LAND 8FT | FREEHOLD | Nama projek: Aquamarine, TPP Phase 2C . Developer: Plenitude Berhad (very strong & established. Boleh check kat Bursa Malaysia. Projek kualiti bagus & siap seperti dijadualkan. Township planning juga hebat) . Jenis rumah: FREEHOLD teres 3 tingkat (end lot, ada tanah) . Saiz rumah & tanah: Land area 2,400 sqf, built-up 3,426 sqf, extra land 260 sqf . Saiz bukaan: 22' x 75' (boleh muat 2 kereta sebelah menyebelah) . KELEBIHAN: Berhampiran shoplots (speedmart 99 dll), stesen LRT Putra Prima & Putra Heights, taman rekreasi, Tesco Hypermarket & Giant, dan bakal ada lifestyle mall (dibina oleh Symphony). IOI Mall & Sunway dalam 15 minit boleh sampai. Access ke jalan besar juga tidak jauh. Sekolah-sekolah dan hospital pun dekat. . Ini projek fasa pertama. Kawasan ini masih baru dan banyak projek sedang dibina (lihat dalam gambar). Ia terletak di hadapan X2 Residency. Rumah ini menghadap fasa 2, jadi bukan betul-betul menghadap rumah orang. . Ciri-ciri rumah: Rumah ni dah siap dah pun, boleh tengok & terus duduk. Ia sebuah rumah yang moden, dilengkapi dengan reka bentuk & lekapan terkini (seperti suis dalam gambar). Dilengkapi bekalan elektrik 3 phase, siling tinggi sehingga 12 kaki, jalanraya yg lebar, wayar lampu jalan bawah tanah dan macam-macam lagi. Ianya sangat-sangat luas, sesuai untuk family. Ada security guard sekali. . Ada 5 + 1 bilik (di dapur). Dapur ada luar & dalam. Bathroom ada 5 kesemuanya. Balkoni view menarik + luas, serta bathroom yang dah sedia cantik macam hotel. . RUMAH INI BOLEH DIBESARKAN LAGI JIKA ANDA MAHU! (melalui renovation) . Dah ada dah yang duduk sini, dan kebanyakan rumah tengah renovate. Maksudnya yang beli memang duduk dan bukannya investors. Kalau ramai beli untuk duduk, prospek untuk harga terus naik adalah lebih cerah. (y) . FREE! Sistem auto-gate, lampu-lampu, kipas-kipas, dan 2 biji aircond 1.5hp dari saya :) . Rumah ni masih ada warranty 20 bulan, jadi kalau ada apa-apa masalah boleh suruh developer repair. . |PRICE RM 1,298,999|SELL SPA PRICE **DEPOSIT DETAILS** 1 - BOOKING 3.18% 2 - WITHIN SIGNING SPA 6.82% ========================================================= MUST SEE! BY APPOINTMENT ONLY! BEST & FINAL OFFERS ONLY! ========================================================= Call Now!! 011 3515 4195 MOHD AZLAN (REN 18299) -SNR.REAL ESTATE NEGOTIATOR- MN ASSOCIATES SDN.BHD | VE(1)0143
Selangor - Puchong
5 bedrooms
3426 sqft
1,298,999 RM
9/12/2017
Moremudah.my