9300 sqft
22,000 RM
7/9/2017
4 Storey Shop Office for RENT! - Whole block, 4 storey - 24 x 100 sf, total build up approx 9300 sf - WIth lift - Next to LRT station - Easy access via LDP, Kesas, Elite, SKVE, NSE and LRT - Dual frontage and facing main road Jalan TPP 1/1 - High traffic Rental is negotiable for serious offer. You can call me at 012-686 5018 for viewing appointment.
Moremudah.my
Subscribe to email updates on your search:
Puchong, Jalan TPP 1/4
4 bedrooms
2500 sqft
1,900 RM
1/8/2018
"LOOKING FOR ONLY ONE MOTIVATED TENANT." New House 2-Sty TAMAN PUTRA PRIMA PUCHONG Lokasi: Taman Putra Prima, Puchong Nama projek: Aquamarine, TPP Phase 2C . Developer: Plenitude Berhad (very strong & established. Boleh check kat Bursa Malaysia. Projek kualiti bagus & siap seperti dijadualkan. Township planning juga hebat) . Jenis rumah: FREEHOLD teres 2 tingkat (Corner lot, ada tanah) . Saiz rumah & tanah: Land area 22x75, built-up 2,500 sqf . Saiz bukaan: 22' x 75' (boleh muat 2 kereta sebelah menyebelah) . KELEBIHAN: Berhampiran shoplots (speedmart 99 dll), stesen LRT Putra Prima & Putra Heights, taman rekreasi, Tesco Hypermarket & Giant, dan bakal ada lifestyle mall (dibina oleh Symphony). IOI Mall & Sunway dalam 15 minit boleh sampai. Access ke jalan besar juga tidak jauh. Sekolah-sekolah dan hospital pun dekat. Menghadap main road, kehijauan & tasik (boleh tengok gambar saya di balkoni tu). Rumah modern style, sangat luas dan banyak ruang. Dapur pun ada luar & dalam. . Ini projek fasa pertama. Kawasan ini masih baru dan banyak projek sedang dibina (lihat dalam gambar). Ia terletak di hadapan X2 Residency. Rumah ini menghadap fasa 2, jadi bukan betul-betul menghadap rumah orang. . Ciri-ciri rumah: Rumah ni dah siap dah pun, boleh tengok & terus duduk. Ia sebuah rumah yang moden, dilengkapi dengan reka bentuk & lekapan terkini (seperti suis dalam gambar). Dilengkapi bekalan elektrik 3 phase, siling tinggi sehingga 12 kaki, jalanraya yg lebar, wayar lampu jalan bawah tanah dan macam-macam lagi. Ianya sangat-sangat luas, sesuai untuk family. Ada security guard sekali. . Ada 3 + 1 bilik (di dapur). Dapur ada luar & dalam. Bathroom ada 4 kesemuanya. Balkoni view menarik + luas, serta bathroom yang dah sedia cantik macam hotel. Rumah ni masih ada warranty 20 bulan BERMINAT NAK TENGOK / BOOKING? Boleh contact Agent yg dilantik ni: Mr. AZLAN +6011 3515 4195
Moremudah.my